luni, 13 mai 2013

Resita 2013

 ultimul campionat national scolar de inot pentru noi,


editia (din ultimile trei) cu cele mai multe inadvertente pentru….toti.

o descalificare (de unde???? si nu se stie cum) pentru noi, la o proba scurta, fara start furat, fara tinere de culoar, fara picioare fluture, bras, caci era  50spate... Ce este mai de neexplicat este ca s-au afisat timpii pe tabela, s-au afisat rezultatele la avizier. Daca nu le-as fi vazut acolo, as fi ramas cu impresia ca poate nu am auzit descalificarea…

Ma intreb, ce se scoate din calculator dupa probe si se afiseaza nu trebuie sa si corespunda cu ce se publică pe site? E drept, era un loc 14, dar si mai drept este sa fim responsabili in ceea ce facem.

Da, nu suntem in stare sa dam niste rezultate, sa publicam rezultate reale, nu suntem in stare de multe, dar suntem cu pretentii..

Ca si in anii precedenti
am trecut, admirat si fotografiat locomotivele,


am savurat  prajiturile cu mac, specifice zonei.


am cumparat din timp (sa nu le achizitioneze altii) si am lasat pentru mai tarziu, in vitrina, la rece (sa nu se strice, caci era cald si aveam probe) alte prajituri… Le-am lasat de tot, caci la plecare am uitat sa mai trecem pe la cofetarie.

....Copilul ramas fara fotografii la proba lui de 100f, caci nu s-a pornit aparatul… Si totusi am apasat, fara sa-mi dau seama (nu se vedea nimic) dar prea tarziu….




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu