luni, 3 martie 2014

sapunul cu bucati de ciocolata



O serie de studii de actualitate au arătat  că pudra de cacao savurata calda sau rece, chiar fierbinte elibereaza multi antioxidanti. Pudra de cacao poate fi intalnita in diverse preparate cum ar fi prajituri, sosuri, lichioruri,batoane de ciocolata,… sapunuri.

Astazi sapunul cu bucati de ciocolata cu 85% cacao, pudra de cacao, clorofilă, uleiuri de ricin, cocos, palmier, masline, arome de scortisoara si cuisoare din uleiurile esenţiale cumparate, de data aceasta.


 
Daca trebuie sa alegem sursa de antioxidanti, cercetatorii ne sfatuiesc sa optam pentru o cana cu ciocolata când nu suntem grabiţi sau

săpunul de ciocolata când timpul presează, iar amintirea aromei rămâne.

Fluturele “depus” pe superba guzmanie roz, primită şi admirată,  o sursa de inspiraţie pentru saponificările viitoare.

 


 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu